Proiecte
Ce au insemnat cele 24h de Hackathon pentru participanti?

Ce au insemnat cele 24h de Hackathon pentru participanti?

Bogdan si Diana, studenti in anul I la Facultatea de Matematica si Informatica, Universitatea Babes Bolyai (castigatori ai locului II cu „Pocket Coach”) au vrut sa impartaseasca cu noi ce a insemnat pentru ei participarea la Hermes Hackathon anul acesta.

Acest Hackathon a fost o experienta unica pentru mine, fiind si primul la care am participat si castigand locul 2. Overall, pot zice ca m-am distrat; mi-a placut faptul ca am intalnit oameni noi, care au aceleasi pasiuni ca si mine, pasionati de ceea ce fac, care au avut gusturi muzicale fantastice. Inca de cand am intrat in cladire am fost intampinat cu caldura de voluntarii de la Hermes, ce m-au facut sa ma simt confortabil si m-au ajutat cu tot ceea ce am avut nevoie pe tot parcursul competitiei. Incurajez pe toata lumea care are de gand sa participe in viitor la Hermes Hackathon, chiar daca nu sunt siguri de cunostintele lor, daca sunt destule pentru a participa etc., sa se duca cu toata increderea, deoarece nu vor regreta deloc.

Bogdan Octavian Duduta

Castigator locul II

A fost o experienta foarte frumoasa la Hermes Hackathon, prima mea experienta de genul si consider ca aceste 24 de ore m-au dezvoltat foarte mult . Limita de timp si lucrul in echipa va motiveaza sa invatati si sa dobanditi abilitati noi. Mi-au placut in special activitatile cu voluntarii care erau binevenite dupa ore intregi de codat si au fost un mod distractiv de relaxare pentru a putea duce proiectul la bun sfarsit.

Dorobat Maria-Diana

Castigator locul II

De asemenea, si castigatorii locului intai au vrut sa povesteasca despre experienta lor la Hermes Hackathon:

Fiind primul meu Hackathon nu am stiut la ce sa ma astept, dar pot spune ca am fost placut surprins. A fost o experienta de neuitat in care am avut ocazia de a intalni si cunoaste oameni extraordinari, de a invata lucruri noi si de a colecta experiente noi. Recomand tuturor celor pasionati de informatica si nu numai sa participe in cadrul unui asemenea eveniment asigurandu-i ca nu vor regreta nicio secunda alegerea facuta. Nu in ultimul rand vreau sa multumesc organizatorilor pentru ca au facut posibila aceasta oportunitate.

Bogdan Daniel

Castigator locul I

Cu toate ca a programa 24 de ore incontinuu suna obositor, datorita experientei super si care as recomanda-o la oricine, colegilor mei de echipa, a oamenilor si a voluntarilor care au fost mereu super draguti si wholesome cu noi, acele ore au trecut rapid. Datorita acestor elemente eu consider ca experienta a fost una completa, chiar mai completa decat ma asteptam si cu siguranta a fost cel mai fain hackathon la care am fost.

Gruian Tudor

Castigator locul I

Fiind primul meu Hackathon, initial am crezut ca aceasta experienta va fi una suprasolicitanta si obositoare. Nu a fost asa. M-am distrat alaturi de colegii mei de echipa, am cunoscut persoane noi, iar voluntarii au avut activitati placute si amuzante . Recomand cat mai multor persoane sa incerce macar o data sa participe la un astfel de concurs.

Spac Alexandru

Castigator locul I

O sa incep prin a zice ca trebuie sa sun la dex online ca sa adauge un cuvant nou sa descrie cat de faina a fost experienta la acest hackathon. Nimic nu se poate compara cu atmosfera data de o gramada de oameni faini si destepti la 4 noaptea dupa 14 ore de scris cod non-stop si recomand experienta oricarui student care vrea sa invete sa programeze facand un proiect practic in timp ce se distreaza. MULTUMESC TUTUROR ORGANIZATORILOR CA AU FACUT EVENIMENTUL POSIBIL! ❤️

Nandra "Dexter" Rares

Castigator locul I

Acest Hackathon a fost realizat cu sprijinul oferit de gazda noastra, Accenture Romania, de partenerii nostri, MSG Romania, NTT Data, FME Romania, Accesa, Telenav si de sponsorii nostri. De asemenea, multumiri speciale le adresam lui Tudor Bic, Project Managerul de anul acesta, voluntarilor Hermes, pentru implicarea si devotamentul de care au dat dovada si participantilor, pentru curajul de a aduce idealul mai aproape de realitate, fara de care intregul eveniment nu ar fi fost posibil.

Articol redactat de:

Mara Almasan, Olivia Fintina

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *