WeMeet reprezintă un parcurs experimental prin intermediul căruia membrii organizațiilor studențești, de la echipele de coordonare la voluntari, își descoperă, formează și dezvoltă abilități și competențe cheie.

Proiectul influențează parcursul profesional, contribuind și pe plan personal în ceea ce privește dezvoltarea participanților prin oferirea accesului gratuit în data de 18 martie la sesiuni de formare susținute de experți în diferite domenii.

WeMeet reprezintă un parcurs experimental prin intermediul căruia membrii organizațiilor studențești, de la echipele de coordonare la voluntari, își descoperă, formează și dezvoltă abilități și competențe cheie.

Proiectul influențează parcursul profesional, dar totodată contribuie și pe plan personal în ceea ce privește dezvoltarea participanților prin oferirea accesului gratuit în data de 18 martie la sesiuni de formare susținute de experți în diferite domenii.

Formular de înscriere WeMeet 2023

Acest formular de înscriere la sesiunile de formare din cadrul WeMeet 2023 nu mai este disponibil. Toate locurile au fost ocupate. Îți mulțumim pentru interesul oferit!